«Գինափ» ընկերությունը մսամթերք արտադրող ձեռնարկություններին և անհատներին առաջարկում է մսամթերքի արտադրության մեջ օգտագործվող բնական համեմունքների և սննդային հավելումների լայն տեսականի.
- Բնական համեմունքներ`սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ, չիլի պղպեղ, սպիտակ պղպեղ, կանաչ պղպեղ, հոտավետ պղպեղ, սխտորի փոշի, սոխի փոշի, մանանեխի փոշի, մանանեխի սերմեր, համեմի սերմ, մուսկատի կաղին, մուսկատի ծաղիկ, մայորան, ռեհան, իմբիր, քիմիոն, հիլ, չաման
- Բուրավետ նյութեր՝ համահոտաբուրավետիչներ (տավարի մսի, խոզի մսի, հավի մսի, սխտորի (հեղուկ), մանանեխի (հեղուկ), խորովածի, խոզապուխտի, բեկոնի, ծխի (փոշի և հեղուկ), երշիկի, պանրի, սնկի, կետչուպի, պապրիկայի, պիցցայի)
- Համակցված ֆունկցիոնալ խառնուրդներ
- Համեմունքների խառնուրդներ
- Կայունացուցիչներ `ֆոսֆատներ (լուծվող եւ չլուծվող)
- Էմուլսարարներ
- Խտացուցիչներ
- Թթվայնության կարգավորիչներ
- Ժելեացնող նյութեր
- Համի ուժեղացուցիչ
- Գույնի կայունացուցիչ
- Կոնսերվացնող նյութեր
- Ներկանյութ` սննդային (բնական եւ արհեստական)
- Սպիտակուց կենդանական ծագման (խոզի, տավարի, կաթի)
- Սպիտակուց բուսական ծագման ` սոյայի փոշի եւ սոյայի տեքստուրատ
- Օսլա ` կարտոֆիլի եւ տապիոկայի
- Ցորենի թաղանթանյութ
- Պաքսիմատի փշրանք
- Ֆերմենտներ