Մուտք
Գրանցվել

Մսամթերքի արտադրություն

«Գինափ» ընկերությունը մսամթերք արտադրող ձեռնարկություններին և անհատներին առաջարկում է մսամթերքի արտադրության մեջ օգտագործվող բնական համեմունքների և սննդային հավելումների լայն տեսականի.


  • Բնական համեմունքներ`սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ, չիլի պղպեղ, սպիտակ պղպեղ, կանաչ պղպեղ, հոտավետ պղպեղ, սխտորի փոշի, սոխի փոշի, մանանեխի փոշի, մանանեխի սերմեր, համեմի սերմ, մուսկատի կաղին, մուսկատի ծաղիկ, մայորան, ռեհան, իմբիր, քիմիոն, հիլ, չաման
  • Բուրավետ նյութեր՝ համահոտաբուրավետիչներ (տավարի մսի, խոզի մսի, հավի մսի, սխտորի (հեղուկ), մանանեխի (հեղուկ), խորովածի, խոզապուխտի, բեկոնի, ծխի (փոշի և հեղուկ), երշիկի, պանրի, սնկի, կետչուպի, պապրիկայի, պիցցայի)
  • Համակցված ֆունկցիոնալ խառնուրդներ
  • Համեմունքների խառնուրդներ
  • Կայունացուցիչներ `ֆոսֆատներ (լուծվող եւ չլուծվող)
  • Էմուլսարարներ
  • Խտացուցիչներ
  • Թթվայնության կարգավորիչներ
  • Ժելեացնող նյութեր
  • Համի ուժեղացուցիչ
  • Գույնի կայունացուցիչ
  • Կոնսերվացնող նյութեր
  • Ներկանյութ` սննդային (բնական եւ արհեստական)
  • Սպիտակուց կենդանական ծագման (խոզի, տավարի, կաթի)
  • Սպիտակուց բուսական ծագման ` սոյայի փոշի եւ սոյայի տեքստուրատ
  • Օսլա ` կարտոֆիլի եւ տապիոկայի
  • Ցորենի թաղանթանյութ
  • Պաքսիմատի փշրանք
  • Ֆերմենտներ